Organizatorem konkursu jest portal pmk-krakow.org
Konkurs trwa od 1 marca do 30 kwietnia 2010.
Do konkursu może przystąpić każdy zalogowany użytkownik portalu.
Konkurs polega na zaplanowaniu weekendowej wycieczki dla grupy motocyklistów.
PLAN WYCIECZKI powinien zawierać:
- Trasa (ok. 600 km w całości).
- Miejsce i godzinę zbiórki do wyjazdu.
- Plan trasy (lista większych miejscowości na trasie).
- Punkty do zwiedzania z krótkim opisem miejsc i/lub linkiem do stron internetowych (ilość dostosowana do możliwości czasowych)
- Propozycja postoju na obiad (mile widziana jakaś ciekawa knajpka, przyda się link).
- Miejsce zakwaterowania z orientacyjnymi cenami noclegu (takimi na kieszeń biednych motocyklistów).
OCENIANIE:
- Niepowtarzalność wycieczki.
- Atrakcyjność punktów do zwiedzania.
- Atrakcyjność trasy.
Oceniamy poprzez określenie ilości gwiazdek pod tematem wątku - im większa ilość gwiazdek i głosów tym lepiej.
5 gwiazdek: totalny odlot, super trasa, jeszcze tam nie byłem, zobaczę coś zupełnie nowego.
4 gwiazdki: super trasa, byłem ale bardzo chętnie pojadę kolejny raz.
3 gwiazdki: no w sumie to mogę zaryzykować wyjazd, chociaż fajerwerków nie widzę
2 gwiazdki: taka sobie, nie specjalnie chce mi się jechać
1 gwiazdka: kolejny raz w to samo miejsce, wolę jechać gdzie indziej.
Jeśli kilka wycieczek będzie miało taką samą ocenę w gwiazdkach, zadecyduje ilość oddanych głosów.
INSTRUKCJA:
Każdy kto chce wziąć udział w konkursie :
- zakłada swój osobny temat na forum w dziale: Konkursy
- nadaje tytuł tematu : Wycieczka - [Tytuł/nazwa wycieczki]
- wpisuje treść konkursową : [Plan wycieczki]
Na propozycje czekamy do 30 kwietnia 2010.
Autorzy trzech najwyżej ocenionych wycieczek zostaną nagrodzeni fajnymi gardżetami a wycieczki zostaną zrealizowana w sezonie 2010.
Ogłoszenie wyników nastąpi 15 maja 2010.
Gadżety rozdane zostaną na najbliższym spotkaniu zorganizowanym po 15 maja bądź na życzenie uczestnika wysłane pocztą.
Terminy zorganizowania wycieczek podane zostaną po zakończeniu konkursu, przez głównych organizatorów (zwycięzców), ze względów finansowych jedna wycieczka na miesiąc.
Edytowane przez cyborg dnia 12-03-2010 16:24
Przedruk, kopiowanie, skracanie, wykorzystanie tekstów (lub ich fragmentów) oraz zdjęć i elementów graficznych
publikowanych w tym portalu w innych mediach lub w innych serwisach internetowych jest ABSOLUTNIE WSKAZANE I NIE ZABRANIANE - o ile ich autor pisemnie wyrazi na to zgodę.