Mam propozycje utworzenia naszej listy przebojów, może poznamy swoje gusta muzyczne. W tym poście każdy użytkownik ma szanse zaproponowania jednego utworu muzycznego, ( najlepiej załączonego linka) lub zagłosować na zamieszczony utwór. Utwory powinny, choć trochę nawiązywać do naszych klimatów motocyklowych ( przestrzeń wolność sex, drugs and rakenrol) za miesiąc wybierzemy top 3. Może Cyborg pomoże nam utworzyć ankietę ( lub cos podobnego) by można było glosować na wcześniej wyselekcjonowane trzy utwory.
Ja jako propozycje daje pod wasze głosowanie metallica, whisky in the jar
YouTube Video
Edytowane przez cyborg dnia 23-08-2008 01:18
Zastanawiałem się nad zapodaniem odtarzacza z taką listą, ale obawiam się że to naruszy prawa autorkskie i będzie podstawą dla jakiegoś oszołoma do ścigania mnie za to :/
Edytowane przez cyborg dnia 22-08-2008 14:33
1) Black Sabbtach - tylko co wybrac? nie strace i wstawie Paranoid'a
2)Steppenwolf Born To Be Wild
3) Mettalica Enter Sandman.
i moglbym jeszcze dluuugo wymieniac piekna muzyke
okrop
Celldweller
Atlas Plug
Neurotic Fish
Pendulum
Breaking Benjamin
Disturbed
X-Ray Dog
Hybrid i np ich : Finished Symphony
Black Rebel MC (ale z rzadka)
Czasami Frou Frou lub IMOGEN HEAP (ale to baaardzo czasami)
i wiele wiele innych... jak będzie ktoś zainteresowany dam resztę tego co lubie
Generalnie lubie wszystko co ma dobry bit, jest ładnie poskładane - nie jest naiwne i proste i oklepane
a z bardziej Wam znanych
"Majteczki w kropeczki" i "jestem szalona"
Edytowane przez cyborg dnia 22-08-2008 15:33
wd napisał/a:
No to masz Komar przerombane , spotkam sie z tobom i dostaniesz z karata
hmmm a ten karat to taki gryps .... czyli coś jak wypijemy flaszkę albo dwie to ja się dołączam do bijatyki jako strona trzecia....
hihihi nowe słowo do słownika kulturalnego forumowicza ...
pijaństwo ----> bijatyka ;P
no to kiedy ustawiamy się panowie na bijatykę??? tak przynajmniej po dwa karaty na głowę!!!!
a jak biega o muzę..... to ja jestem zdania że muza powinna pobudzać więcej, niż tylko zmysł słuchu....
dlatego proponuje multi pobudzacze .... aktywny link...
Edytowane przez jacek_w dnia 22-08-2008 21:59
nie ma boga... jest motór
starter, klama, jeden, lekko z garści.......................... i już po przepisach w kodeksie
wartość życia mierzy się ilością razy, gdy Twoje serce zabiło mocniej... Soichiro Honda
"co ten temat ma wspólnego z propozycjami przejażdżek?"
ja na przyklad sobie spiewam podczas jazdy. jeszua, nie ma co sie czepiac, tylko dobrze bawic, jak inni. wez wdech i wydech i wyluzuj chlopie:-)
no i piosenka aktywny link...
Edytowane przez rasta dnia 22-08-2008 23:56
Przedruk, kopiowanie, skracanie, wykorzystanie tekstów (lub ich fragmentów) oraz zdjęć i elementów graficznych
publikowanych w tym portalu w innych mediach lub w innych serwisach internetowych jest ABSOLUTNIE WSKAZANE I NIE ZABRANIANE - o ile ich autor pisemnie wyrazi na to zgodę.